ŐSVILÁGI GALÉRIA

A fosszíliák megérdemlik, hogy a megfelelő módon mutasd be őket! Minden egyes ősmaradványnak megvan a maga története, ami nélkül sokkal kevesebbet ér. Mi segítünk neked abban, hogy kedvenc darabod a megfelelő színvonalon legyen megjelenítve, mind a te, mind a családod és vendégeid örömére.

Ősvilági galériánk műtárgyai tulajdonképpen kis dobozolt múzeumi kiállítások, amelyeket a saját otthonodban vagy munkahelyeden helyezhetsz el. Egy fosszília akár jelentéktelennek is tűnhet egészen addig, amíg ki nem derül, ki is ő valójában: milyen korban és milyen környezetben élt. Ebben segítenek ezek a kincses dobozok, az ősmaradványok mellett igényes ismeretterjesztő szöveggel, jogtiszta illusztrációkkal és megfelelő világítással ellátva. Nem is gondolnánk, mennyit számít a megfelelő tálalás!

Nézz körül webshopunkban, ahol már előkészített egyedi termékek közül válogathatsz, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, ha saját fosszíliádat szeretnéd hasonló köntösbe bújtatni! Megbeszéljük a részleteket, és elkészítjük az igényeidre szabott Ősvilági Galériát. Választhatsz méretet, színt, világítást és elhelyezési formát (falra akasztható, polcra tehető vagy falba süllyeszthető).

Görgess lejjebb a részletekért!

ELŐRE ELKÉSZÍTETT VÁLTOZATOK

Folyamatosan hozzuk létre saját kreatív ötleteink, és a rendelkezésünkre álló fosszíliák felhasználásával az ősvilági galériákat. Amit elkészítünk, az kikerül ide az őslényshop kínálatába. Mindig csak egyetlen példány, hiszen minden fosszília egyedi. Vannak olyan kövületek, amiből több hasonló is van, így előfordul, hogy ugyanazzal a témával, ismeretterjesztő szöveggel és illusztrációval, de más fosszíliával hasonló tárgyak születnek. A webshopban azonban mindegyik külön tételként szerepel, tehát ha megveszik, az a tétel eltűnik a kínálatból. Ettől függetlenül még magát a tételt kint hagyjuk az oldalon, hogy tudjatok inspirálódni, és ötleteket gyűjteni a saját igényre szabott galériátokhoz. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, ha valamelyik már eladott pédány megtetszik, hátha tudunk készíteni nektek egy hasonlót!

EGYEDI VÁLTOZATOK

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Ősvilági Galériádat a saját ízlésed szerint alakítsd. Hiszen mindannyian mások vagyunk, és az sem mindegy, lakásodban vagy munkahelyeden hova szeretnéd helyezni a bemutatni kívánt dobozt.

Fontos tudni, hogy az egyedi igények szerint összeállított dobozok szállítási határideje eltérő a webshopban találhatóakhoz képest! Ezt a - várhatóan hosszabb - határidőt a megrendelés felvétele után igazoljuk vissza.

1. lépés:

Vásárold meg az egyedi ősvilági galériád alapjául szolgáló dobozt az őslényshop Egyedi galériák menüpontjában:

 

 

 

 

 

 

2. lépés:

A visszaigazoló emailre válaszolva írd meg nekünk, hogy milyen fosszíliát szeretnél kiállítani, és hogy mik az adott kövület fizikai paraméterei (semmi bonyolult, csak súly és dimenziók). Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket. 

paleotóp

információk

kapcsolat

hírlevél

+36 33 950 130 
+36 30 510 5617
HELLO@PALEOTOP.HU

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018-2020 | A weboldal teljes írott tartalma a szerzők szellemi tulajdonát képezi, annak részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag a tulajdonosok engedélyével lehetséges.